Романтичната комедия „Връзкология“ е в топ 10 на най-гледаните филми в родните кина през изминалия уикенд. Това показват данните предоставени от кино салоните в България. Филмът се излъчва на 44 екрана в цялата страна. Продуцентите и актьорите постоянно получават снимки и постове от десетки зрители, които изразяват одобрението си от филма.

Приятната история разказана във „Връзкология“, динамиката, с която се развива филмовото действието допринасят за положителното мнение на зрителите.

Едно огромно БЛАГОДАРЯ от целия актьорски състав към вас нашите зрители. „Връзкология“ е игрален филм създаден изцяло от български екип и е предназначен само за българските зрители.

Актьорския състав във филма прие с огромно задоволство новината за рейтинга на филма. Всички са мотивирани и удволетворени от свършената работа.

Най-голямата награда за един актьор е положителното зрителско мнение, а то си личи с посещенията, които правят всички зрители.

Новината завари актьорите на различни места: Теодор Папазов на репетиция за нова театрална постановка, Галин Найденов на снимачната площадка на нов музикален видео клип, Калин Вельов и Йоанна Драгнева в репетиции за новия съвместен албум, които подготвят, а Мирослав Орлинов Димитров и Мирослав Маринов Димитров съответно на снимки на нов игрален филм и на снимки на предаването Туризъм БГ.