Златото е навсякъде около нас. Виждаме злато на торти и шоколад, но пиенето на 23-каратови златни парчета в бутилка пенливо вино днес е ново преживяване. Пенливите вина с марка Gold Moon допринасят за изисканата атмосфета на всяко събитие и повод.

На премиерата на филма „Немезис“ на 16 март 2018 пенливите вина на Gold Moon създадоха нужната атмосфера и настроение сред всички гости и дълго време се говореше за вкуса и усещането, което виното оставя в съзнанието на отпиващия го. 

Традиционните методи за производство на вино се извършват под зоркото око на утвърдени специалисти. Виното се бутилира по начин по който да отразява финеса на неговите мехурчета и чисти златни люспи. Gold Moon е вино, с което да впечатлите гостите си и да оставите незабравим спомен от изминалата вечер.

Важно е да се знае, че златните люспи във вината Gold Moon не причиняват вреда или алергична реакция. Човешкото тяло не обсорбира този биологично инертен материал. Златното пенливо вино Gold Moon е лудото докосване, което прави една обикновена нощ, пълна с уникални моменти. В чашата можем да видим 23 каратови златни люспи, които се въртят с мехурчета за истинска симфония на сетивата.

И запомнете: Най-много златни люспи се събират в последната чаша която излиза от бутилката.