Да или не: „Поквара“ или „Изгрев“ са новите игрални проекти на „Спасов Брадърс“?

Разговаряме с продуцента на „Спасов Брадърс – Ивайло Спасов

Здравейте г-н Спасов къде ви намираме?

Ивайло: В офиса съм преглеждам договор между нашата компания и btv. Предстои нещо много позитивно да се случи. Открехвам лекичко вратата но няма да продължа докато не подпишем споразумението.

Филм ли да очакваме или сериал в ефира на btv?

Ивайло: На този етап само ще кажа, че каквото и да се появи ще бъде интересно и вълнуващо.

Как протича кастинга за сериалите, който предстои да започнете да снимате?

Ивайло: Още малко детайли трябва да изчистим и ще сме готови. Имаме набелязани много и интересни актьори. Искрено се надявам лицата, които ще покажем пред българския зрител да предизвикат доста голям интерес.

С какво ще са интересни сериалите за зрителите?

Ивайло: Историите, които ще видят зрителите в сериалите са много заплетени, динамични и с много обрати. Едно е сигурно, че и двата сериала тръгнал ти ще предизвикат много интерес, дебати и спорове, кое и правилно и кое не.

Знам, че единият от сериалите е с много провокативен сюжет.

Ивайло: Не съм на същото мнение. Бих се изразил, че зрителите ще видят много красота и естетика в доста сцени. Да един от сериалите е с възрастово ограничение, но това е нещо нормално в съвременните сериали. Давам за пример касовите сериали по Netflix, HBO, Amazon Prime и др.

Определят сцените в сериала, като сцени от касовата продукция на Netflix „365“.

Ивайло: Твърде дръзко предположение. Нека започне излъчването и тогава ще може да отговорим на това предположение. А какво бихте казали ако ви кажа, че може би при нас сцените са още по-провокативни. Друг е въпроса какво точно човек си представя под определението „провокативна сцена“?

Кога да очакваме да започнат снимките?

Ивайло: Снимките вървят в момента.  

Видяхме, че София Джамджиева и Йонко Димитров са в тийзърите, които сте пуснали, други популярни имена ще участват ли в сериалите?

Ивайло: Определено палитрата от популярни и интересни актьори е доста шарена. Също така искам да кажа, че се очаква от сериалите да се създадат също популярни имена на родната кино и театрална сцена. Винаги сериала е трамплин към по-голяма популярност и повече творчески ангажименти.

Кога да очакваме да видим сериалите готови?

Ивайло: В много скоро време ще анонсираме премиерната дата.

На театралния небосклон също има нови пиеси, които подготвяте. Ще ни кажете ли нещо повече?

Ивайло: Предстои премиера на нов театрален спектакъл с участието на превъзходния Робин Кафалиев, заедно с него на сцената ще видим Ралица Нейкова, Атанас Михайлов и Йонко Димитров.

Автор на пиесата, която подготвяме отново е Дензъл Ребеловски, в допълнение мога да кажа, че пиесата е комедия и съм сигурен, че това, което ще видят зрителите ще им достави огромно удоволствие.

Кога се очаква да бъде премиерата?

Ивайло: Плануваме за месец март, но може и април да бъде.

Други пиеси репетирате ли?

Ивайло: В момента само тази, която споменах. Водим разговори с много популярен актьор да се включи в нова пиеса, но за сега нямаме нищо, което да можем да обявим официално.