Блестящият спектакъл „Духовен бульон с картофи“ – свеж полъх в софийския театрален небосклон

Блестящият спектакъл „Духовен бульон с картофи“ – свеж полъх в софийския театрален небосклон

На 9 февруари на открита сцена в театър „Сълза и смях“ беше представена комедийно-сатиричната постановка „Духовен бульон с картофи“. Положителната оценка, която зрителите дадоха на този спектакъл може само да ни радва, защото представянето на актьорите определено се хареса на всички в залата.

Доказателство за това са бурните десетминутни аплодисменти на крака, с което зрителите се отблагодариха за впечатляващата игра на актьорите. Безспорно най-голям интерес в зрелищното представление привлече фантастичната игра на актьорите Атанас Михайлов, Бориса Сарафова, Йонко Димитров и Галин Найденов. Много интерес в зрителите предизвика и адекватната сценография, която допълнително спомага за изграждане на комедийното действие в пиесата.

Сценограф на спектакъла е Дани Гандова. Всички те се бяха постарали да подготвят оригинален спектакъл, който, както казва авторът на пиесата Дензъл Ребеловски, освен да замисли зрителите за важните неща от живота, трябва да внесе в душите им добро настроение поне няколко дни.

Друго важно нещо, което не може да остане скрито от будните и мислещи зрители на спектакъла, е невероятната симбиоза между изключителния съвременен драматургичен текст и свежата, оригинална и неконвенционална режисура. След представлението едно е ясно, а именно, че зрителите очакват новата дата, на която ще могат да гледат „Духовен бульон с картофи“.

275619938_305696154994152_1681796487134961848_n