Йоанна Драгнева – шарена и многолика. Съвременният пример за успяла жена.

Йоанна Драгнева е главната героиня във филма “Връзкология“. Ролята й е забележителна и ще впечатли аудиторията със своя артистичен диапазон. Като се погледне назад във времето, г-ца Драгнева няма област, в която да няма записан успех. Тя играе главна роля в групата „Deep Zone Project“, с която през 2008 г. представя България на конкурса Евровизия, с песента „DJ, Take Me Away“.

Пак тя играе важни роли в различни телевизионни шоу програми и предавания, като се започне от популярното през 90-те години предаване „Бон-Бон“ и се стигне до ден днешен, където отново заема важна роля като общински съветник в Столична община.

Героинята на Йоанна Драгнева е интригуваща, изразява централното послание във филма, посредством вълнуващия сценарий и определено й позволява да се открои с невиждан до сега блясък. Увереността на Йоанна в този филм  е засилена с оглед на факта, че това е вторият й игрален филм в рамките на 2 години. Това, което прави впечатление в поведението на Йоанна Драгнева е, че не е станала хиперкомерсиална личност, въпреки многобройните възможности за това.    

Сценарият на „Връзкология“ дава възможност на Йоанна да покаже своя талант, като й предлага незабравими комични ситуации, в които трябва да изпада героинята й.

Филмът се очаква да е на голям екран през следващата 2019 година.