Мария Грънчарова с роля в романтичната комедия „Връзкология“

За едни средата на месец септември е началото на новата учебна година, за други е начало на нов телевизионен сезон, а за певицата Мария Грънчарова е начало на нова страница в живота и. Този нов път се нарича кино. Седмото изкуство се оказа огромно предизвикателство и отговорност за певицата.

Според продуцентския екип появата на Мария се оприличава като допълнителен цвят към цветната палитра от популярни имена замесени във филма.

Мария прави силно впечатление и със своята естественост. Липсата на каквато и да е пластична намеса в лицето и тялото на Мария Грънчарова се приема изключително добре от продуцентите. В ерата на пластичната хегемония Мария е посланик на естествена красота съчетана със страхотна визия. Ролята и е точно на такъв тип личност, която с външността и поведението си вдъхва доверие и увереност. С развитието на действието зрителите ще забележат, че героинята и е олицетворение на жена с престижна професия и е добър приятел.

Оказа се, че характера на героинята на Мария Грънчарова приляга до известна степен на нея самата. Зрителите мога да бъдат сигурни, че ще видят Мария в напълно ново амплоа загатващо за сериозен актьорски потенциал.

„Връзкология“ е български игрален филм, къпещ се в аромата на приятния романтико-комедиен жанр. Филмът е вторият пълнометражен проект на режисьора Ивайло Спасов.

Както в първия си игрален филм „Немезис“, режисьорът Ивайло Спасов отново се стреми да открие и покаже непознати актьори за българския зрител. Кой са останалите актьори замесени във филма за сега остават тайна.

Главната роля в тази романтична комедия е поверена на Йоанна Драгнева.

Оператор на лентата е Добромир Николов (Корпус за бързо реагиране 1 и 2)