Популярният български музикант Калин Вельов е поредното артистично име, присъединено към актьорския състав на „Връзкология”. Почитателите на Калин ще имат възможност да го видят отново с роля в български игрален филм след успешните му изяви във филмите „Бартер“ и „Омбре“.

Този път той има възможност да изиграе една от главните роли в романтичната комедия, като е любопитно да припомним, че ще си партнира с друго добре познато име от родните музикалните среди – във водещия персонаж се превъплъщава Йоанна Драгнева, добре позната от изявите си в Deep Zone Project. Самият филм разказва за любовните перипетии, през, който преминава женското сърце в търсене на истинската любов.

Изпълнителят застава пред камерата на режисьора Ивайло Спасов с идеята да предложи на зрителите сериозен артистичен потенциал и огромна порция лукавост и лицемерие, с чиито нестандартни качества е дарен героят на Калин. Музикантът споделя, че ролята, която ще изиграе е присъща за много български мъже, но за сметка на това много далеч от него самия.

В лентата участват още и актьорите Галин Найденов, Теодор Папазов, Мирослав Димитров, певицата Мария Грънчарова и др. Очаква се премиерата на филма на голям екран да е през зимата на 2019-2020 година.