Ролята, която изпълнява Георги във филма „Връзкогия“ е на талантлив художник. Дебютът му ви киното е в екшъна „Немезис“, там играе ролята на редови полицай, готов да се бори с корумпираната система.

Да има шанса да се появи с роля в киното е страхотно преживяване което Георги  оценява подобаващо. В следващите редове ще ви запозаем по-отблизо с Георги Величков.

Здравей Георги, къде те намира ме?

Здравейте, намирате ме в момента в Стара Загора, където водя мероприятие днес. Аз често си пътувам по страната и чужбина!

Разкажи ни с какво се занимаваш?

Казано накратко – аз съм шоумен. Организирам и водя най-различни мероприятия. Отделно от това аз пея, снимам се във филмови и рекламни продукции. Пиша песни и снимам клипове към тях. Всестранно развита личност.

Музиката или киното повече те привлича?

Киното!!! Определено киното, защото музиката е хоби – а киното е страстта! Смятам се за по-добър актьор, от колкото певец.

Има ли музикални традиции в твоето семейство?

Ами майка ми и сестра ми са завършили музикално училище, но никой не е пял  до сега от моето семейство.

Знам, че пътуваш често в Русия, какво правиш там?

Русия ми е като първи дом. Там съм израснал и там си ходя често. Понякога само да се видя с приятелите си и роднините, понякога по работа. Последно време предимно работя там, като водя сватби или коледни партита. Имах честта да водя коледното парти на президента Путин и на администрацията му. Имам предложения и за работа в телевизията там.

Плануваш ли в скоро да издадеш песен с някой Руски изпълнител?

Имам някакви предварителни уговорки, но за сега е само на етап идейна концепция.

Помниш ли как попадна в филма „Немезис“?

Мисля, че да, режисьора Ивайло Спасов ме видя на едно мое шоу. След края на шоуто, той дойде при мен, поговорихме си и ме покани да се снимам във филма му.

На 14 февруари излиза „Връзкология“ по кината, в този филм имаш малка роля. Не е ли време за по-голяма роля в киното за теб?

Ами всичко с времето си. Мисля че съм готов за по-голяма роля. Понеже съм много позитивен човек, мисля че ще ми е по-трудно да играя лош, отрицателен герой.

Какъв герой ти се играе?

Не знам защо, но имам чувството, че ще се справя с драматична роля.

Къде могат зрителите да се насладят на таланта ти?

Нека следят социалните мрежи и youtube каналите.

Подготвяш ли авторска песен?

Песента е готова, скоро ще снимам клип. За сега толкова информация мога да издам. Ок де – рап е.

Какво мислиш за стендъп комедията?

Стендапа ми носи свобода на словото!!! Мога да се изразявам както аз си искам и без цензура! Определено е най-сложният жанър в комедията, защото хем трябва да си забавен, хем да отиграваш актьорски тези шеги.

Смяташ ли, че в България има музикална индустрия?

Честно казано има, но е много малък процента на авторските песни. Българина иска лесното – краде някой бийт, прави бг текст и готово… Да не говоря, че поп-фолка възпитава едно ново «чалгапоколение»! Жал мие за децата, които няма да знаят такива имена като Майкъл Джексън и Бари Уайт…

За какво мечтаеш?

Мечтая винаги само за едно – да продължавам да радвам близките си хора! Да бъда пример за по-младите!