Ексклузивни кадри от снимачната площадка

Снимките на новия филмов проект на продуцентска компания „Spasov Brothers“ са в разгара си. Лентата, която се снима в момента е със съвременен сюжет. Историята е за двама души търсещи щастие в необикновена житейска ситуация. Любовни драми, морален избор и горещи сцени са залегнали в сценария.

Жилищен комплекс от затворен тип в близост до столицата се превърна в снимачна площадка. Локацията бе много добре подбрана с оглед сюжета на филма.

Режисьор е Ивайло Спасов. Зад историята на филма стои един от най-добрите сценарист, нашумелият  Дензъл Ребеловски. Филмът се снима в така модерната от известно време резолюция на картината 4K.

Пост-продукцията и визуалните ефекти са поверени на най-бързо развиващото се студио за визуални ефекти на Балканите ImmerseFX.

„В актьорите на снимачната площадка забелязвам планомерност и сериозно отношение към това, което правят. Актьорите, които сме подбрали не са вътрешно осакатени и нямат неправилни, вредни сценични навици. Това, което ми допада в тях е, че те влизат в образа на героите си по човешки — просто, естествено, органически правилно, свободно, както това изискват законите на живота.“ – заяви режисьора Ивайло Спасов.