„Връзкология“ е български игрален филм, къпещ се в аромата на приятния романтико-комедиен жанр. Филмът е вторият пълнометражен проект на режисьора Ивайло Спасов. Лентата разказва за млада, красива и успешна в кариерата си жена, която преминавайки през поредица от любовни епопеи, съпътстващи живота на всяка съвременна дама, среща различни любовни предизвикателства.

Продукцията онагледява актуалните взаимоотношения между двата пола, изкарва пред света скрити желания, страсти, лъжи и е огледален образ но това, което се случва на нашите приятели, роднини и близки. Намирането на подходяща половинка се оказва все по-трудно начинание в съвременното ни общество.

 

Главната роля в тази романтична комедия е поверена на Йоанна Драгнева. „Изборът ми се спря върху Йоанна и е провокиран от факта, че тя изключително добре пасва на темперамента на нейната героиня“, споделя режисьорът. Борбата на главната героиня е на няколко фронта – любов, работа и инстинкт за самосъхранение. Това обещава интересен сюжет, изпъстрен с комедийни ситуации.

От продукцията разкриват още, че един от екранните партньори на Йоанна е актьорът Галин Найденов. Както в първия си игрален филм „Немезис“, режисьорът Ивайло Спасов отново се стреми да открие и покаже непознати актьори за българския зрител. Кой са останалите актьори замесени във филма за сега остават тайна.

Визуално„Връзкология“ има претенции да покаже едно съвременно европейско ниво, особено предвид професионалното отношение и работа на оператора Добромир Николов (Корпус за бързо реагиране 1 и 2).