Мирослав Димитров – от корумпирано ченге до галантен ухажор

Има много понятия за добър актьор. Има много съждения в главите на актьорите за критериите, по които се приема, че един актьор е добър или не. Много често суетата подхлъзва в грешната посока техни величества актьорите и те не успяват трезво да асимилират онова, което им се предлага да изиграят. В следните редове ще ви представим поредното попълнение в актьорския състав на филма „Връзкология“ – Мирослав Димитров.

Любопитството към седмото изкуство го отвежда до кастинга за участие в българския екшън „Немезис“. След този кастинг Миро получава предложение от режисьора да изиграе главната роля във филма – корумпирано ченге.

Много са упреците към режисьора, че избира Мирослав Димитров да изнесе главна роля.

„Да той е натуршчик и това го прави себе си, не декламира текста и на фона на патетичните актьори е точно на мястото си“ – отговори режисьора към упрекващите го.

С приемане на това предизвикателство започва кариерата в киното за Мирослав.

„Немезис“ излезе през месец март на 2018г. След по-малко от месец Миро получи предложение да изиграе може би най-трудната от към превъплащение роля в новия филм на продуцентска компания „Спасов Брадърс“, романтичната комедия „Връзкология“. Ролята се пази в тайна, но се очаква да предизвика огромен интерес у зрителя.

Според Мирослав, филма „Връзкология“ не абдикира от българския зрител, а точно обратното, насочен е и е създаден единствено и само за него. Сценария е написан, може би по изцяло реални събития и случки, в които много зрители ще се припознаят.