Превръща ли се Българското кино в арена на красиви жени?

Превръща ли се Българското кино в арена на красиви жени?

Киното е може би една от най-значимите изкуства, носещо в себе си чара на популярност, скандал, клюки, разводи, сватби и много пари. Последното не се отнася за родната кино действителност. В последните няколко годни се забелязва наплив от красиви дами участнички в българските филми. В следващите редове ще ви представим женските имена в българския игрален филм „Немезис“. Филмът има две щастливи за срителя падения. Бързото темпо на филма е сигурно, че ще привлече  хората, особено ако очакват това, което е показано в официалния трейлър. Защо избрахме този филм ли? Ами много просто, поради любопитния избор на женско присъствие в него. В лентата освен актрисата Марина Кискинова участват бизнес дамата Ваня Червенкова, певицата-общински съветник Йоанна Драгнева, моделката Мариела Маврова, журналиста Ева Кикерезова и др. Ще започнем с Мариела Маврова.

Госпожа Маврова е красива във всички моменти на филма, а нейната красота и жестокост са засилени още по-осезателно от режисьора Ивайло Спасов. Предаността, която показва героинята на Мариела към баща си, жестокостта с която е осеяно сърцето и, смиреното и поведение пред баща и са изиграни много органично от моделката.

Еротичната секс сцена между нея и Виктор Стоянов е може би една от най-провокативните секс сцени в българското кино.

За Ваня Червенкова е казано и написано може би всичко. Но е интересно да се отбележи актьорската и игра в този филм. Не е тайна, че с този филм Ваня прави първи крачки в киното. Ролята е много близка до темперамента на Ваня и непринудеността, с която г-жа Червенкова играе персонажа си е приятна за гледане. В частен разговор режисьора ни сподели, че Ваня Червенкова на снимачната площадка е изключително концентрирана и изпълнителна, качества изключително важни за запазване на творческия климат по време на снимки.

Слънчевата Йоанна Драгнева показва една друга сюжетна линия във филма. Нейната роля е коренно противоположна от ролите на Ваня Червенкова и Мариела Маврова, както казват от продукцията Йоанна е добрата. В действителност ролята на Йоанна е много по-близо до нея самата като човек в реалния живот. Независимо от това героинята и не е обградена с клиширани ситуации и излишно преиграване.

Изключителната екранна симбиоза с главния герой във филма допълнително прави образа на Йоанна Драгнева още по очарователен.

Красивата водеща от БНТ Ева Кикерезова влиза в образа на красива и обвързана с престъпния свят психоложка. Екранното превъплъщението изглежда много достоверно на екрана. Героинята и няма нищо общо с усмихнатото и ведро момиче, което е в действителност г-жа Кикерезова и това дава приятно усещане за скрития актьорски талант на Ева.

Певицата Антонина или както я наричат от продукцията – артиста направи впечатление на режисьора с интересните си артистични превъплъщения в своите музикални клипове. Както се знае Атонина е представителка на популярния поп-фолк жанр, което не смути продуцентите от „Spasov Brothers“ да и дадат една от ключовите роли във филма. За да влезе в образа на Атонина се наложи да качи над 10 килограма.

От горе споменатите имена спокойно може да се извади заключение, че филма „Немезис“ е букет от красиви жени с впечатляващи роли.  Тези, които се нуждаят от допълнителни доказателства, трябва само да изгледат „Немезис“.