Първи кадри и подробности за снимките на „Лудисея“

Измина приблизително една година от последната филмова премиера, дошла от филмова компания „Spasov Brothers”. Романтичната комедия „Връзкология“ се появи в кината на 14 февруари 2020 г., прекрасна премиерна дата за романтичен филм. Новината сега е за предстоящата премиера на любовна драма със заглавие „Лудисея“.

            Остават броени дни до края на снимачния процес. Актьорският състав е повече от обещаващ. Главната мъжка роля е поверена на Борис Кашев, а главната женска – на Мирена Петкова. С роли във филма са и актрисата Анна-Мария Чернева и актьорът Атанас Михайлов. Новите имена в актьорския състав са Светослав Янков и Иван Стефанов.

Сценаристът на лентата, Дензъл Ребеловски, загатна за наличието на няколко любовни сцени, но не разкри кой ще участва в тях. Участието на Анна-Мария Чернева във филма навежда на мисълта, че именно тя ще е главно действащо лице в тези сцени. Дали ще е така, тепърва ще разберем.

А ето какво казва изпълняващата главната женска роля, Мирена Петкова: „Винаги съм мечтаела да участвам във филм. Притесненията ми бяха огромни и страха от несправяне беше взел връх, докато не се срещнах с режисьора Ивайло Спасов. Винаги съм искала да работя с такъв творец. Толкова съм запленена от работата му с актьорите и в частност с мен, че наскоро си мислех, ако ме накара да ме ударят с чук по челото по време на снимки, ще приема.“

Пост продукцията и специалните ефекти във филма са поверени на Immerse FX

Филмът се снима в 4К UHD формат на картината, което дава възможност на зрителите да се насладят и на най-малкият детайл в картината.

От „Spasov Brothers” не се ангажират с конкретна дата за премиерата, но се очаква да е през пролетта, ако ситуацията в държавата го позволява.