1.Кой е любимият ти филм и защо?

– Нотинг Хил, тъй като сценарият е напълно възможен за реалния живот. Най- важното е да намериш човек в личен план, който те мотивира да даваш най- доброто от себе си, независимо от това какви професии имате. 

2. Знам, че в един от двата филма на „Спасов Брадърс“, които са в процес на подготовка се спряга и твоето име като актриса, това вярно ли е?

– Да, вярно е. От съвсем малка нося актьорския талант в себе си и любовта към киното. Имах колебания дали да кандидатствам и следвам във НАТФИЗ или Музикалната академия. Музиката надделя, но желанието ми да разкрия актьорския си талант и да се снимам във филми си остана, така  че сега е моят момент да съчетая и двете.

3. Кое е най-трудното в правенето на една песен – музиката, текста или аранжимента? И защо?

– Може би музиката, тъй като тя идва от най-фините и дълбоки места на душевността. Особено, ако е балада. Музиката много пъти е вдъхновението на поета, за да напише силен текст и на музиканта, за да направи въздействащ аранжимент. Музиката е основата, затова и авторството се изразява в това да създадеш мелодията. Не че подценявам другите компоненти като текст и аранжимент, нищо подобно .Всичко е важно за един успешен проект, за една хитова песен, която би грабнала слушателя и би останала дълбоко в съзнанието му.

4. Как минава денят ти?

– Всеки мой ден е различен, поради многобройните ми професионални ангажименти, но от както имам своята три годишна дъщеря животът придоби друг смисъл. Тя ме научи да се радвам много повече на малките неща и сутрин ставам с усмивка, пия фреш заедно с нея, правим си семейно здравословни смутита, които ни дават енергия за деня, правя своите срещи, репетирам или организирам предстоящи събития, докато тя играе и се гледат с баба си или татко си. Много често прекарваме заедно втората част от деня като пеем, играем и имитираме различни личности, тъй като тя е много артистична и обожава да прави скечове, а вечер пея на много събития и частни партита. Пълна програма за деня с любов и музика.

5. Имаш ли домашен любимец?

– Не, но съм имала. Много обичам животните и не веднъж съм прибирала и спасявала бездомни животинки. Смятам, че тези, които обичат животните и имат добро отношение към тях, обичат ѝ хората.

6. Има ли музикални традиции в твоето семейство?

– Да ,своя музикален талант съм наследила от моята майка, която пее много хубаво, но не се е реализирала като професионална певица. Имаме традиция на празници да пеем двете вкъщи. Прекрасно е, че и малката ми дъщеря е музикална и вече пеем трите. Това са несравними и незабравими моменти на щастие.

7. Обичаш ли да пътуваш и къде е любимата ти дестинация?

– Обичам да пътувам и най-добре релаксирам и си почивам в Гърция. Там прекарвам почивките си през летния сезон с голямо удоволствие. Обичам тази дестинация, заради климата, безкрайните и чисти плажове и прекрасната храна, тъй като съм почитателка на морски дарове и средиземноморска кухня.

8. Киното или театъра предпочиташ и защо?

– И двете имат своя чар, не мога да ги сравнявам. Най- важното е актьорите и в театъра и на големия екран да играят естествено и да бъдат органични, за да могат да докоснат публиката и да запалят емоциите им.

9. Вярно ли е, че повечето текстове в песните на изпълнителите са лично съпреживени?

– Отчасти да, но дори да не пея нещо, което съм преживяла, тъй като съм роден артист, влизам максимално в емоцията и усещането, което ми носи текста и изпълнявам песента с много чувство. Това е начинът, по който стигам до сърцата на хората и им въздействам със своите изпълнения.

10. Нужно ли е музикално образование за да си певица и защо така лесно изглежда да стане едно младо момиче певица?

– Мисля, че е нужно, за да изработиш истински професионализъм, а не просто да си певица, която няма понятие от солфеж, музикален инструмент и т.н.

Образованието ти дава познания, които пеейки в кръчма, като много певици, не можеш да придобиеш.

11. Какво роля ти се играе – на добрата или лошата героиня?

– Може би на лошата, тъй като в живота съм добра и бих искала да провокирам и предизвикам себе си. Но каквато и да е, ще играя максимално естествено и неподправено. За мен основната най-добра черта на един успешен актьор е да бъде органичен.

12. Работата или семейството е на преден план в живота ти в момента?

– Не мога да слагам едното пред другото. Опитвам се да вървят ръка за ръка и успявам, тъй като имам любовта и помощта на моята майка в грижите за дъщеря ми. Тя расте с много любов, а аз израствам и се изграждам професионално, тъй като мъжа ми и цялото ми семейство ме подкрепят.

13. Какви са следващите ти проекти в областта на музиката?

– Сега работя по създаването на една динамична песен, която ще бъде музикална реклама на един голям сайт. Също така работя по още две авторски песни, едната, от които ще бъде дует с мой известен колега. Всичко е под пара.

14. Кой е последният български филм, който гледа? Хареса ли ти?

– „Писма до Антарктида“. Да, хареса ми. Смятам, че е добър.

15. Има ли български актьори, които харесваш?

– Да. Юлиян Вергов, Емил Марков, Александър Димов – който се снима в последния ми видеоклип, Деси Бакърджиева, Йоанна Буковска.

16. Коя книга четеш в момента?

„Чужденецът“ на Албер Камю.

17. Привърженик ли си на здравословния начин на живот?

– Да, на мнение съм, че здравословното храна е изключително важно за поддържане на добър тонус и хубава фигура. Много обичам да хапвам пресни зеленчуци и плодове, сурови ядки .Точна този тип жива храна ме енергизира и предпазва от всякакви вируси и болести.

18. Харесваш ли италианската кухня?

– Да, много обичам паста, но предпочитам да си я приготвям вкъщи, тъй като купувам за мен и семейство ми само такава, която не съдържа глутен и към нея прибавям сос от пресни зеленчуци, който приготвям отново сама. Получава се много вкусно и в същото време – здравословно.

19. Кой е любимият ти изпълнител – български и чуждестранен? И защо?

– Български – Васил Петров. Той пее с голяма лекота и професионализъм, а присъствието и поведението му на сцената излъчват високо класа. От чуждите – Алиша Кийс. Невероятна певица със собствен разпознаваем стил. И всъщност тя не е само певица, а и творец, тъй като пише сама музиката и текстовете на песните си, затова и изкуството ѝ докосва и отключва емоции.

20.Харесваш ли Хари Потър?

– Не.

21. Падаш ли си по стари черно-бели филми?

– Да.

22. За какво мечтаеш?

– Мечтая аз и моите близки да бъдем винаги здрави и щастливи. Мечтая животът да ме среща все по-често с точните хора, които да оценяват моя музикален и артистичен талант. Мечтая пред мен да се откриват все повече възможности, за да развивам своя потенциал на максимум, защото съм открила своето призвание в живота, а то е да бъда на сцена и да радвам хората със своя глас, присъствие, харизма и талант.

23. Кога излиза новата ти песен?

– Преди около един месец излезе видеоклипът към новата ми песен.

24. Разкажи ни подробности около нея?

– Песента е по моя музика и текст на великия поет Петър Москов, аранжимент на Алекс Нушев. Именно с нея спечелих голямата наградата на BG Music Festival това лято в Сандански. Казва се „Изчезни“ и реших да я посветя на жените, пострадали от домашно насилие в знак на съпричастност, тъй като моя близка приятелка беше жертва и получи сериозна психическа травма в резултат на физически домашен тормоз от нейния вече бивш мъж. Проблемът с насилието като цяло е много наболяла тема, на която трябва да се дава все по-голяма гласност, а защо не и чрез музика и изкуство. За съжаление много жени, жертви на домашен тормоз, премълчават за проблема и се стига до фатален край. Колкото по-смело споделят за проблеми от такъв тип, толкова по-голяма е възможността да им бъде помогнато. Тава е и ролята, която играя във видеоклипа на „Изчезни“ –  на силна и уверена жена, която изхвърля от живота си своя насилник и му казва „изчезни“, за да не загуби себе си. Във видеото си партнирам с талантливия актьор Александър Димов, който се справи страхотно със своята роля на агресивен и арогантен мъж. Режисьор и оператор е Добромир Николов, а най-големият дамски клуб „Зонта“ и президентът на Zonta Club  Sofia – Магдалена Ралчева подкрепиха моя клип и каузата „Не на насилието над жени“.

Снимките към интервюто са предоставени от www.hilife.bg