На 11 февруари в Park Center, на територията на кино Синегранд, се проведе предпремиерата на романтичната комедия „Връзкология“.

Организаторите на събитието изневериха на познатата практика в България и вместо популярни медии, личности и ВИП гости, изненадаха всички с присъствието на предпремиерата на хора с подчертана интелектуална почтеност и чиста съвест. Понятия, които така напълно отсъстват от поробен род събития напоследък.

Освен актьорите в състав: Йоанна Драгнева, Калин Вельов, Галин Найденов, Мария Грънчарова, Мирослав Димитров, Теодор Папазов и Венцислава Станковска, на предпремиерата присъстваха оператора Добромир Николов, композитора Артур Надосян, собственичката на модна къща „Агресор“ – г-жа Марияна Папаличева, журналистът Ники Кънчев, бизнес дамата Ваня Червенкова с дъщеря си Никол, сценаристът Дензъл Ребеловски, президентът на спортен клуб по художествена гимнастика Теодора Граматикова, собственичката на единственото българско шампанско със златни частици с марката GOLD MOOM и CARDINAL –  Таня Китик, собственичката на модна къща Junona – Катя Генева, президентът на марката гримове Blooms – Йоана Бижева, адвокат Биляна Димитрова и адвокат Невена Стайкова, д-р Христина Благоева с дъщеря си Йоанна, сценографът Даниела Гандова с дъщеря си Белослава, певицата Цвети Радойчева, собственичката на хотел Лдорадо Гери Владимирова, мениджъра на хотел “St. GEORGE” Савина Мечкарска, популярният татуист Стилян Смоков, психоложката Петя Костуркова, дизайнерката Ина Асса, собственика на модната марка S7AY Мони Хаджийски, Цвети от група EXPOSE  и още много други светли личности.

Събитието бе бляскаво, шампанското бе със златни частици, но не защото етикетът повелява това, а защото организаторите изразиха своята благодарност към всички, които помогнаха този прекрасен български филм да се превърне в реалност.

Онова, което се забеляза и личеше от километри бе, че предпремиерата на „Връзкология“ не се превърна в псевдоартистична мастурбация, характерна с липса на интересен материал.

Йоанна Драгнева и Калин Вельов поднесоха изключително свеж комплимент към гостите на събитието и изнесоха кратък мини спектакъл състоящ се от няколко от най-новите им дуетни песни. Заредени с приятно настроение, гостите се настаниха удобно пред големия екран в две от залите и притаиха дъх в очакване на прожекцията.

След нея всеобщото мнение на гледалите филма, може да се обобщи в следното:

„Връзкология“ е филм, който създава ново жизнено и емоционално измерение.

Йоанна Драгнева в главната роля и останалите от актьорския състав дадоха да се разбере, че ако любовта е проблем за някой, то този проблем е на ниво характер, защото колко дълго, в крайна сметка, би могъл човек да издържи непрекъснато да проявява гъвкавост, да се адаптира и да издържа на разпоредбите на любовните взаимоотношения. Едно е ясно – във всяка връзка трябва да се пазим от обезличаване.

Филмът ще се излъчва от 14 февруари на територията на цяла България, благодарение на кино разпространителите от Pro Flms.

За продуцентите на „Връзкология“ дойде моментът, в който не могат да си позволят лукса да останат сред облаците и от там да превъзхождат конкурентите си със своята морална извисеност. Киното е борба, двубой на характери и творческа гладиаторска арена. „Спасов Брадърс“ с вторият си филм – романтичната комедия „Връзкология“, са филмова компания, от която ще очакваме само приятни и гледаеми български филми.